top of page

MASTERCHEF

MASTERCHEF HOLLAND 2014
Bart van Berkel won in 2014 het derde seizoen van het kook-talentenjacht & TV-programma Masterchef Holland. De kookstijl van Bart, die hij zichzelf aangeleerd heeft, is modern-internationaal te noemen en is mede ontstaan door zijn ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn wereldreis. In 2003 maakte Bart een jaar lang een wereldreis & culinaire tour door o.a. Azië, Australië, Nieuw Zeeland & Zuid-Amerika. Bart kookt dan ook graag met wereldse smaken maar zoveel mogelijk met lokale en seizoengebonden producten. 
MASTERCHEF

KOOKBOEK

ONTDEK HET GEHEIM VAN DE CHEF
Om zijn kennis te verbreden ging Bart, kort na het TV programma Masterchef, in de leer bij verschillende topchefs in sterrenrestaurants in Nederland, België en Frankrijk. De ervaringen bij deze chefs gebruikte Bart voor zijn boek "Ontdek het geheim van de chef". Hiervoor schreef hij toegankelijke recepten voor kookliefhebbers geïnspireerd door topchefs. Bart kookte o.a. samen met Sergio Herman***, Nick Bril**, Onno Kokmeijer**, Alain Caron, Peter Lute, Ramon Beuk en vele andere topchefs uit gerenommeerde restaurants.
KOOKBOEK

PETOSSI

MODERN DUTCH CUISINE

 
De ambachtelijke keuken van Bart en zijn brigade mag zich "Dutch Cuisine" noemen. Dit betekent dat Petossi een samenwerkingsverband is aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten. Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past helemaal bij ons.

PRIVATE CHEF

BART KOOK EXCLUSIEF
 
Verwen uzelf en uw gasten met een onvergetelijke dag in uw eigen vertrouwde privé-omgeving. Bart verzorgt, met zijn team van restaurant Petossi, uitgebreide diners op locatie compleet met bediening, servies & glaswerk, wijnarrangementen en schoonmaak. U kunt uw gezelschap de volledige aandacht schenken en samen genieten van een culinair moment.
 
 
 
bottom of page