top of page
BY BART VAN BERKEL


KERSTMENU
2019
COCKTAIL AMUSE
Garnaal / Hennessy VSOP / Kroepoek / botersla
-
FRUITS DE MER
Noordzee schelp & schaaldieren / pompoen/ grapefruit/ nori
GANS
Wilde gans / ganzenlever* / rode biet / zoethout
TRUFFEL FONDUE
Oude Verweij kaas / wintertruffel / gnocchi / kastanje
-
NOORDZEE TARBOT
Noordzee tarbot / piccalilly / hutspot / kokkels / opperdoezer
STOOFPEER AMUSE
Gieser Wildeman / pastinaak / koffieboon / paddestoel
DAMHERT & HAAS
Damhert / hazenpeper / amarene kers / rode kool
-
CHAMPAGNE KANDEEL
Hemelse modder / mandarijn / kardemom / kandeel
Kerstmenu 6-gangen diner incl. amuses 85,-
DINSDAG 24 DECEMBER (Kerstavond)
WOENSDAG 25 DECEMBER (1e Kerstdag)
DONDERDAG 26 DECEMBER (Gesloten)
Tijdig reserveren wordt aanbevolen.
Uiteraard houden wij rekening met speciale wensen, gelieve deze bij uw reservering door te geven. Menu wijzigingen voorbehouden op basis van beschikbaarheid verse producten. *Wij werken met diervriendelijke niet-gemeste ganzen en/ of eenden lever.



Contactformulier
Adres
bottom of page