KERSTMENU

2018

 
Langoustine
 Noordzee langoustine -  vandouvan schuim - 
- grapefruit - beluga linzen - tuin boeket 
Tartaar & oester
 Lindenhoff Kalfstartaar - oester creme -
citroengras - sesam - pindakroepoek - radijs  
63° Eendenei  & truffel
"Perfect egg" van eendenei - wintertruffel-  bloemkool
-  hazelnoot - 24 mnd. boeren Verweijkaas 
Snoekbaars
Hollandse snoekbaars - krombek boon - boerenkool
 rookworst schuim - appelstroop
 
Damhert & haas
Damhertfilet -  hazenpeper - veenbessen
- pastinaak & koffie - rode biet
Hemelse modder & mandarijn
Hemelse modder - Madagascar chocolade - huisgemaakt ijs van clementine & rozemarijn  - VOC specerijen

*** RESERVEER*** 

Voor de kerstlunch & diner reserveringen hanteren wij een aanbetaling

van €25,= pp vooraf.  Menu wijzigingen voorbehouden ivm beschikbaarheid producten.

 
 

MELD

JE AAN

En blijf op de hoogte van try-outs en events!

(+31) 023-532 8694   I  reservations@petossi.nl   I  www.petossi.nl    I   HAARLEM

BOME horeca BV KVK 68695624 

Fotografie www.marcopaone.com