top of page
BY BART VAN BERKEL

KERSTMENU
2018
Langoustine
Noordzee langoustine - vandouvan schuim -
- grapefruit - beluga linzen - tuin boeket
Tartaar & oester
Lindenhoff Kalfstartaar - oester creme -
citroengras - sesam - pindakroepoek - radijs
63° Eendenei & truffel
"Perfect egg" van eendenei - wintertruffel- bloemkool
- hazelnoot - 24 mnd. boeren Verweijkaas
Snoekbaars
Hollandse snoekbaars - krombek boon - boerenkool
rookworst schuim - appelstroop
Damhert & haas
Damhertfilet - hazenpeper - veenbessen
- pastinaak & koffie - rode biet
Hemelse modder & mandarijn
Hemelse modder - Madagascar chocolade - huisgemaakt ijs van clementine & rozemarijn - VOC specerijen
*** RESERVEER***
Voor de kerstlunch & diner reserveringen hanteren wij een aanbetaling
van €25,= pp vooraf. Menu wijzigingen voorbehouden ivm beschikbaarheid producten.




Contactformulier
Adres
bottom of page