BY BART VAN BERKEL

MENU
Gold edition 2017
Paling
Gerookte Hollandse paling met Brusselse witlof,
Mousse van Oude Verweij kaas, zoetzuur
& huisgemaakte mosterd
_
Tarte tatin
Tartin tatin van eekhoorntjesbrood & bospaddestoel, chutney van rode ui met Ruyby port, aalbes & bramen en een créme van gepofte rode biet met espresso.
_
Ree
Reerug uit de Veluwe met wildjus van Kriekbier, bitterballetje van reestoof, wintergroenten, pistachekruim,
geroosterde pastinaak & créme van Amarene kers
_
Gold digger
Gold-strike praline ijs, sinaasappel-kaneel curd, caramel fudge, schuim van boerenkarnemelk & gouden mousse van donkere chocolade
(Menu wijzigingen voorbehouden ivm beschikbaarheid producten)
*** BOEK UW TAFEL***
Voor de kerstlunch & diner reserveringen hanteren wij een aanbetaling vooraf.
Na uw boekingsaanvraag ontvangt van ons een boekingsformulier met alle informatie
en de bankgegevens om de boeking definitief te maken.



