top of page

​

MENU

​

Gold edition 2017

​

 
Paling
Gerookte Hollandse paling met Brusselse witlof,
Mousse van Oude Verweij kaas, zoetzuur 
& huisgemaakte mosterd
_
​
Tarte tatin
Tartin tatin van eekhoorntjesbrood & bospaddestoel, chutney van rode ui met Ruyby port,  aalbes & bramen en een créme van gepofte rode biet met espresso.
​
Ree
Reerug uit de Veluwe met wildjus van Kriekbier, bitterballetje van reestoof, wintergroenten, pistachekruim, 
geroosterde pastinaak & créme van Amarene kers 
​
Gold digger
Gold-strike praline ijs, sinaasappel-kaneel curd, caramel fudge, schuim van boerenkarnemelk & gouden mousse van donkere chocolade
​
​
(Menu wijzigingen voorbehouden ivm beschikbaarheid producten)
​

 

*** BOEK UW TAFEL*** 

Voor de kerstlunch & diner reserveringen hanteren wij een aanbetaling vooraf. 

Na uw boekingsaanvraag ontvangt van ons een boekingsformulier met alle informatie

en de bankgegevens om de boeking definitief te maken.

Thanks! Message sent.

Contactformulier
Adres
bottom of page