MENU

Gold edition 2017

 
Paling
Gerookte Hollandse paling met Brusselse witlof,
Mousse van Oude Verweij kaas, zoetzuur 
& huisgemaakte mosterd
_
Tarte tatin
Tartin tatin van eekhoorntjesbrood & bospaddestoel, chutney van rode ui met Ruyby port,  aalbes & bramen en een créme van gepofte rode biet met espresso.
Ree
Reerug uit de Veluwe met wildjus van Kriekbier, bitterballetje van reestoof, wintergroenten, pistachekruim, 
geroosterde pastinaak & créme van Amarene kers 
Gold digger
Gold-strike praline ijs, sinaasappel-kaneel curd, caramel fudge, schuim van boerenkarnemelk & gouden mousse van donkere chocolade
(Menu wijzigingen voorbehouden ivm beschikbaarheid producten)

 

*** BOEK UW TAFEL*** 

Voor de kerstlunch & diner reserveringen hanteren wij een aanbetaling vooraf. 

Na uw boekingsaanvraag ontvangt van ons een boekingsformulier met alle informatie

en de bankgegevens om de boeking definitief te maken.

Thanks! Message sent.