MENU

WINTER

Fruit de mer    16   
  Noordzeekrab  I  Zeeuwse mossel  I pijlstaart inktvis 
sambai  I  pompoen  I  gember I  wasabi   I  nori 
Poldergans, braam & biet     16
 Gekonfijte ganzenbout  I  bramen crème I  rode biet zoetzuur
rode biet zoethout siroop  I  beukenzwam  I  ganzenlever
Kaas fondue De Linie    16
Oude Verweij kaas fondue   I  witte druif   I   De Linie cuvee 2018
kastanje  gnocchi  I  schuim van cèpes   
Pieterman & hutspot   24
Noordzee Pieterman   I  wortel zoetzuur   I  Opperdoes brandade
Waddenzee kokkels   I   kerrie massala beurre blanc   I  piccalilly chip
Hollandse jachtschotel     25
Damhert Kennemerduin  I  hazenpeper  I  rode kool 
gerookte mousseline   I  amarena-kers   I  wildjus 
Hollandse kazen    15
  Witflora  I   harde kaas  I   roodflora   I  blauwader  I  garnituur
Hemelse modder  & kandeel    10
Chocolade mousse   I   Champagne & mandarijn   
kardemom  I  kaneel  I  mascarpone    
 
CHEFS MENU​ 
5 gangen                                     59,-  
6 gangen                                      69,- ​ 
7 gangen (incl. kaasplateau) 79,- 
(Vegetarisch optioneel)
Chefs bar table
8 gangen "All-in menu"  160,-

Op vrijdag en zaterdag nodigen wij u uit om een keuze te maken uit ons Chefs menu van 5-7 gangen.

Het Chefs menu is een selectie van de Chef afgestemd op uw voorkeuren en is inclusief amuses & ambachtelijk dezembrood met garnituur.

Op dinsdag, woensdag & donderdag kunt u ook "a la carte" kiezen of een drie  en vier gangen menu vanaf €39,-.

"Chefs menu"
Allergenen
 
 

MELD

JE AAN

En blijf op de hoogte van try-outs en events!

(+31) 023-532 8694   I  reservations@petossi.nl   I  www.petossi.nl    I   HAARLEM

BOME horeca BV KVK 68695624 

Fotografie www.marcopaone.com