MENU

ZOMER

 

Zalmforel
  Zalmforel  I  Granny Smith  I  venkel  
dille  I  mierikswortelcrème  I  flespompoen 
Harder ceviche
Noordzee harder  tartaar I  tijgermelk van watermeloen & munt
yuzu   I   rettich  I   radijs
Jonge prei & bonenkruid*
Jonge prei  gesmoord in miso  I  tulpenknol zoetzuur   
bonenkruid Hollandaise  I  hazelnoot  I  dashi van bbq prei
BBQ mais & taco**
Bbq suikermais   I   krokante taco   I  oude schapenkaas
maiscrème   I   koriander I   bergamot dressing  
Gasconne staartstuk     
Gasconne staartstuk  I  Thaise rode curry schuim   I  Thaise basilicum
Pandan rijstcrème  I   pinda kokoskruim   I  kalfsjus 
Perzik & verveine
Yoghurtijs van verveine   I   wilde perzik   I   kwarkmousse    
aalbes  I  amandel koekkruim 
 
Pastinaak & koffie  ***
Pastinaak roomijs   I   koffie madeleine   I   mango 
merengue  I    koffie siroop
Hollandse kazen  (optioneel) 
  Witflora  I   harde kaas  I   roodflora   I  blauwader  I  garnituur
 
CHEFS MENU​ 
5  gangen *                                        59,- 
6  gangen **                                      69,- 
7 gangen ***                                  79,-
(Vegetarisch optioneel)
 Vroege shift 4 gangen   ( VR & ZA 17:45 - 19:45) 
Acht uur shift 5-7 gangen  ( VR & ZA 20:00 - sluit) 

Het Chefs menu is inclusief amuses & ambachtelijk dezembrood met garnituur.

Op dinsdag, woensdag & donderdag kunt u ook "a la carte" kiezen of een drie en vier gangen menu vanaf €39,-.

"Chefs menu"
Allergenen
 
 

MELD

JE AAN

En blijf op de hoogte van try-outs en events!

(+31) 023-532 8694   I  reservations@petossi.nl   I  www.petossi.nl    I   HAARLEM

BOME horeca BV KVK 68695624 

Fotografie www.marcopaone.com