MENU

HERFST

Pijlstaartinktvis & mossel    16   
  Noordzee pijlstaartinktvis  I  Zeeuwse mosselen  I  Tom Kha 
Jonagold appel  I  bleekselderij  I  kokos  I  Thaise gele curry
Poldergans, braam & biet     16
 Rouleau van gekonfijte ganzenbout  I  bramen crème I  rode biet zoetzuur
rode biet zoethout siroop  I  beukenzwam 
Kaas fondue De Linie    16
Oude Verweij kaas fondue   I  witte druif   I   De Linie cuvee 2018
kastanje  gnocchi  I  schuim van cèpes   
Pieterman & hutspot   24
Noordzee Pieterman   I  wortel zoetzuur   I  Opperdoes brandade
Waddenzee kokkels   I   kerrie beurre blanc   I  piccalilly chip
Bavette steak     25
Bavette van Gasconne rund  I  bearnaise schuim  I schorseneer
Kesbeke zoetzuur   I  truffelaardappel I  dragon  I   truffeljus 
Hollandse kazen    15
  Witflora  I   harde kaas  I   roodflora   I  blauwader  I  garnituur
Haarlemse lindebloesemhoning     10
Yoghurtsorbet van lindebloesemhoning   I   honingraat   
yoghurt bavarois  I  grootmoeders granola   I   kalamansi
sneeuw van citroengras  
 
CHEFS MENU
4 gangen                      49,- ​ 
5 gangen                                     59,-  
6 gangen                                      69,- ​ 
7 gangen (incl. kaasplateau) 79,- 
VEGA MENU
5 gangen                      54,- 

Op vrijdag en zaterdag nodigen wij u uit om een keuze te maken uit ons Chefs menu van 4-7 gangen.

Het Chefs menu is een selectie van de Chef afgestemd op uw voorkeuren en is inclusief amuses & ambachtelijk dezembrood met garnituur.

Op dinsdag, woensdag & donderdag kunt u ook "a la carte" kiezen of een drie gangen menu a €37,-.

"Chefs menu"
Allergenen
 
 

MELD

JE AAN

En blijf op de hoogte van try-outs en events!

(+31) 023-532 8694   I  reservations@petossi.nl   I  www.petossi.nl    I   HAARLEM

BOME horeca BV KVK 68695624 

Fotografie www.marcopaone.com