MENU

LENTE

 

Noordzee makreel       
  Noordzee makreel  I  komkommer  I  Tom kha dressing 
koolrabi  I  gefermenteerd zeewier  I  red curry crème 
Doperwt & Messeklever  
Postelein wafel   I  doperwt  I  tuinboon   
Messeklever crème  I   limoen   I  karnemelk-dille schuim
Harder ceviche **    
Noordzee harder  tartaar I  tijgermelk van watermeloen & munt
yuzu   I   rettich  I   radijs
BBQ mais & taco  * 
Bbq suikermais   I   krokante taco   I   Stompetoren oude kaas
maiscrème   I   koriander I   spicy bergamot dressing  
Proeverij van lam     
Lamsfilet  I  lamsprocureur   I  spinazie curry  I 
gerookte yoghurt  I   raapsteel   I  meiraap   I  lamsjus 
Rabarber & vlierbloesem
Rabarber  mousse   I   vlierbloesem ijs   I   aardbei    
kalamansi  I  koekkruim 
 
Pastinaak & koffie  ***
Pastinaak roomijs   I   koffie madeleine   I   mango 
merengue  I    koffie siroop
Hollandse kazen  (optioneel) 
  Witflora  I   harde kaas  I   roodflora   I  blauwader  I  garnituur
 
CHEFS MENU​ 
Vroege shift   (17:30 - 19:45) 
4 gangen                                    49,-  
Acht uur shift   (20:00 - sluit) 
5  gangen *                                        59,- 
6  gangen **                                      69,- 
7 gangen ***                                  79,-
(Vegetarisch optioneel)
 

Op vrijdag en zaterdag nodigen wij u uit om een keuze te maken uit ons Chefs menu van 5-7 gangen.

Het Chefs menu is inclusief amuses & ambachtelijk dezembrood met garnituur.

Op dinsdag, woensdag, donderdag & zondag kunt u ook "a la carte" kiezen of een drie en vier gangen menu vanaf €39,-.

"Chefs menu"
Allergenen
 
 

MELD

JE AAN

En blijf op de hoogte van try-outs en events!

(+31) 023-532 8694   I  reservations@petossi.nl   I  www.petossi.nl    I   HAARLEM

BOME horeca BV KVK 68695624 

Fotografie www.marcopaone.com