
MENU DESIGN
"Verandering van spijs doet eten"
​
Bart van Berkel begrijpt het belang van een uitnodigend en gevarieerd menu dat de verwachtingen van uw gasten overtreft. Met een team experts is onze menu-optimalisatie service ontworpen om uw huidige menu te evalueren, te verrijken, en aan te laten sluit bij de nieuwste trends in de culinaire wereld.
01
ANALYSE & EVALUATIE
Ik zal uw huidige menu-aanbod zorgvuldig analyseren, inclusief de prijsstelling, diversiteit, seizoensgebondenheid en presentatie. Vervolgens zal ik aanbevelingen doen voor nieuwe gerechten en menu-items die de perfecte balans vinden tussen vertrouwde favorieten en opwindende smaakervaringen.
02
UW DNA
Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe seizoensgebonden specialiteiten, het verfijnen van klassieke gerechten of het experimenteren met innovatieve smaakcombinaties, ik zal samen met u werken om een menu te creëren dat de unieke identiteit van uw restaurant weerspiegelt om uw gasten keer op keer terug laat komen voor meer.
03
TEST, TASTE & TRAIN
Samen met uw team testen, proeven & trainen. Samen selecterend we zorgvuldige gerechten die we presenteren voor uw menu. Het proeven en beoordelen van smaken, texturen en presentaties, terwijl we samen werken aan het perfectioneren van uw culinaire visie."
MIJN DIENSTEN
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.