top of page
425861_70802cfb6ee7414dbe1681e6bba228c1~mv2_edited_edited.jpg

CONCEPT ONTWIKKELING

"Ontdek uw unieke recept voor succes"

Welkom bij Bart van Berkel, uw partner in conceptontwikkeling en herpositionering. Met mijn expertise bied ik een diepgaande analyse van de huidige markt en concurrentie om uw bedrijfsformule scherp te stellen voor de toekomst. Door het identificeren van sterke punten en gebieden voor verbetering, creëen we samen een herziene conceptstrategie die de unieke identiteit van uw bedrijf versterkt en u onderscheidt van de concurrentie. 

01

MARKT & CONCURRENTIE ANALYSE

We beginnen met een grondige analyse van de huidige markttrends en de activiteiten van uw concurrenten. Door deze analyse kunnen we inzicht krijgen in de sterke en zwakke punten van uw concurrenten en de kansen en bedreigingen in de markt identificeren.

02

IDENTIFICATIE STERKTES & ZWAKTES

Na de analyse richten we ons op uw eigen bedrijf. We identificeren de sterke punten waarop u kunt voortbouwen en de gebieden waar verbetering nodig is. Dit kan variëren van culinaire vaardigheden en klantenservice tot operationele efficiëntie en marketingstrategieën. 

03

CONCEPTSTRATEGIE & HERPOSITIONERING

Op basis van de verzamelde inzichten ontwikkelen we samen een herziene conceptstrategie die uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en de unieke identiteit versterkt. Dit omvat het definiëren van uw positionering, het bepalen van uw doelgroep, het herzien van uw menu en serviceaanbod, en het ontwikkelen van een marketingplan om uw restaurant succesvol te herpositioneren.

bottom of page