top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

SCROLL

OVER BART
VANBERKEL

bart en sergio Herman_edited_edited.jpg

MASTERCHEF
AWARD

In 2014 ruilde ik mijn ruim 15-jarige carrière in de ICT in om te ontdekken wat ik professioneel kon doen met mijn passie voor koken. Die stap leidde tot het winnen van MasterChef Holland op Net5. Voor een jury bestaande uit Peter Lute, Alain Caron en Julius Jaspers liet ik zien wat passie, toeweiding en creativiteit in de keuken kunnen opleveren. Dit opende de deuren naar een breed scala aan culinaire samenwerkingen en evenement. Van live kookshows en workshops tot merkactivaties en productontwikkeling. Het werd het begin van een veelzijdige carrière in de wereld van gastronomie.

KOOKBOEK MET STERRENCHEFS

In mijn kookboek Ontdek het Geheim van de Chef deel ik de inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn samenwerking met toonaangevende chefs zoals Sergio Herman, Alain Caron, Onno Kokmeijer en Nick Bril. Deze ervaring heeft mijn kijk op gastronomie verdiept en geïnspireerd.

Ik heb deze kennis vertaald naar praktische en toegankelijke recepten, bedoeld voor thuiskoks die hun kookvaardigheden willen verbeteren en zich willen laten inspireren door de professionals.

​

Meer info >

FINE-DINING RESTAURANT

Tot 2021 heb ik Restaurant Petossi opgezet en geleid, een culinaire bestemming in het hart van Haarlem. Mijn focus lag altijd op kwaliteit van Nederlandse aard en beleving, wat werd gewaardeerd door toonaangevende restaurantgidsen.

Petossi behaalde een score van 13,5 punten in de Gault Millau gids en kreeg een vermelding in de prestigieuze Lekker500. Hiermee hebben we ons duidelijk weten te onderscheiden binnen de top van de Nederlandse gastronomie.

CULINAIR ADVIsEUR

Na waardevolle ervaringen in MasterChef Holland, het uitbrengen van mijn kookboek, talloze culinaire events en mijn restaurant Petossi, bundel ik inmiddels meer dan 20 jaar aan ondernemerschap en culinair vakmanschap in mijn werk als consultant. In de afgelopen jaren heb ik succesvolle projecten gerealiseerd voor onder andere PVH, Tommy Hilfiger, Booking.com en het Van Gogh Museum.
Ik help bedrijven hun culinaire visie te vertalen naar onderscheidende concepten, inspirerende ervaringen en efficiënte processen – van strategie tot uitvoering.

Wil je ontdekken hoe ik jouw culinaire concept kan versterken? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Sticker box Petossi_edited_edited.png

BARTVANBERKEL

© 2021 actief uit naam van 

Petossi Exclusive te Haarlem.

_edited_edited.png

contact

Rozenprieelstraat 29b

2012 ZC HAARLEM

E-mail: bart@petossi.nl

Telefoon: +31613273808

​

Algemene voorwaarden

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page