top of page
Fine dining menu consult

MENU OPTIMALISATIE

"Verandering van spijs doet eten"

Bart van Berkel begrijpt het belang van een uitnodigend en gevarieerd menu dat de verwachtingen van uw gasten overtreft. Met een team experts is onze menu-optimalisatie service ontworpen om uw huidige menu te evalueren, te verrijken, en aan te laten sluit bij de nieuwste trends in de culinaire wereld.

01

ANALYSE & EVALUATIE

Als eerste analyseren we zorgvuldig uw huidige menu-aanbod , inclusief de prijsstelling, diversiteit, seizoensgebondenheid en presentatie. Vervolgens zal ik aanbevelingen doen voor nieuwe gerechten en menu-items die de perfecte balans vinden tussen vertrouwde favorieten en opwindende smaakervaringen.

02

IDENTITEIT VERSTERKING

Vervolgens brengen we uw bedrijfs DNA in kaart. Of het nu gaat om het introduceren van nieuwe seizoensgebonden specialiteiten, het verfijnen van klassieke gerechten of het experimenteren met innovatieve smaakcombinaties, samen gaan we een menu creëren dat de unieke identiteit van uw restaurant weerspiegelt om uw gasten keer op keer terug laat komen voor meer.

03

TEST, TASTE & TRAIN

Ten slotte gaan we testen, proeven & trainen. We selecteren passende gerechten die we presenteren voor uw nieuwe of aangepast menu. Samen beoordelen we smaken, texturen en presentaties en perfectioneren we uw culinaire visie. We trainen uw team voor een vlekkeloze menulancering en het behoudt van een consistente kwaliteit.

bottom of page